Науково-методичне забезпечення обліку на підприємстві. - Дубіщев, Віктор Петрович; Яценко, Віта Василівна; Петренко, Юрій Вадимович (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Розглянуто головні аспекти автоматизації обліку на підприємстві. Подано автоматизацію окремих ділянок обліку та показано автоматизацію внутрішньогосподарського обліку.