Роль агроформувань у задоволенні споживчого попиту населення та забезпеченні продовольчої безпеки країни. - Kuznjak, Bogdan (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
З’ясована роль різних форм господарювання (сімейних селянських, фермерських господарств і холдингів) у забезпеченні продовольчої і соціальної безпеки країни.