Інструментарій контролінгу як важливий елемент системи фінансового менеджменту підприємства - Птащенко, Ліана Олександрівна (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Розглянуто сутність та інструментарій контролінгу в системі фінансового управління підприємством. На основі комплексного підходу сформовано архітектуру контролінгу. Узагальнено інноваційні для українських підприємства концепції контролінгу, котрі дозволяють досягти максимального успіху в бізнесі. Визначено актуальні напрями впровадження інструментарію фінансового контролінгу в практику вітчизняних підприємств.