Матриця прогнозних значень як інструмент прийняття управлінських рішень - Зось-Кіор, Микола Валерійович; Чайкіна, Аліна Олександрівна; Бучнєв, Максим Михайлович (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Запропоновано авторську методику прийняття управлінських рішень із застосуванням матриці прогнозних значень. Обґрунтовано необхідність використання прогнозних рейтингів впливів аналізованих взаємопов’язаних показників на прикладі управління ресурсами. Визначено перспективи застосування запропонованої методики при прогнозуванні розвитку національної економіки.