Фінансова стратегія в контексті побудови конкурентної стратегії підприємства в умовах сучасного ринку - Маховка, Вікторія Михайлівна; Зуйков, Володимир Олегович; Очнєв, Антон Олександрович (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Досліджено особливості фінансової стратегії при побудові конкурентної стратегії підприємства в умовах сучасного ринку. Розкрито процес стратегічного управління та його етапи, основні етапи розроблення фінансової стратегії підприємства як одного з найбільш важливих елементів конкурентної стратегії.