Аналіз процесу комунікації за показниками якості бізнес-інститутів в Азербайджані - Aghayeva, Konul; Pashayeva, Aydan (Економіка і регіон/ Economics and region, 2024)
У наш час важливість процесу комунікації для організацій відіграє життєво важливу роль, особливо з розвитком подій у світі технологій. У конкурентному середовищі компаніям необхідно ефективно використовувати корпоративні комунікації як захисту своєї присутності, а й у тому, щоб виділитися і бути обраними цільової аудиторією. Крім того, щоб отримати перевагу, організації мають поставити корпоративну комунікацію до центру свого стратегічного планування. Компанії, які надають пріоритет якісній робочій силі в Азербайджані, повинні серйозно підійти до інституціоналізації, щоб підвищити свою продуктивність і прибутковість, а також розширити свою частку на ринку. При створенні нашій країні інституціоналізованих структур інститутів, якими необхідно систематично управляти у межах певних правил, успіх інститутів забезпечується проходженням шляху у межах плану та програми. Щоб збільшити цей успіх та ефективно спілкуватися з цільовою аудиторією, організації повинні отримати вигоду з інструментів корпоративних комунікацій з різними характеристиками з погляду стратегії, форми та змісту. У цій статті розглянуто поняття, пов'язані з корпоративною комунікацією, поняття, визначення та сфера застосування корпоративної комунікації, стратегічна корпоративна комунікація, галузі взаємодії корпоративної комунікації, фактори, що перешкоджають корпоративній комунікації, моделі мережі корпоративної комунікації, розгляд методів та інструментів, що використовуються у корпоративній комунікації. комунікації, а також дослідження компаній, що діють в Азербайджані, було проаналізовано ступінь важливості процесу корпоративних комунікацій з погляду розвитку показників якості бізнес-підприємств.