Динамічний моніторинг в антикризовому управлінні економічною безпекою держави. - Savenko, Ruslan (Економіка і регіон/ Economics and region, 2017)
УДК 6585:330 Савенко Руслан Григорович, доктор технічних наук, професор. Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка. Динамічний моніторинг в антикризовому управлінні економічною безпекою держави. Розглянуто проблему вдосконалення системи управління економічною безпекою об’єктів природокористування на регіональному рівні з використанням комп’ютерного динамічного моніторингу для інформаційного забезпечення й обґрунтування варіантів ефективних управлінських рішень. Для реалізації плану-графіка запропоновано створення у складі Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка Науково-дослідницького інституту дослідження та антикризового управління ресурсами природокористування регіону. Ключові слова: моніторинг, система управління, еколого-економічна безпека, ресурси природокористування, алгоритм, науково-дослідницький інститут, управлінські рішення.