Визначення пріоритетних напрямів розвитку підприємств м’ясопереробної промисловості. - Коренюк, Петро Іванович; Карімов, Геннадій Іванович; Звонарьова, Катерина Андріївна (Економіка і регіон/ Economics and region, 2016)
Розглянуто проблеми розвитку підприємств м’ясопереробної промисловості. Сформовано напрями можливого розвитку підприємства. Визначено перспективи та заходи для реалізації власних можливостей м’ясопереробного підприємства.