Технологізація управлінської діяльності: зміст та призначення. - Козаченко, Ганна Володимирівна (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Показано, що технологізація управлінської діяльності як відмітна риса управління підприємством є прямим наслідком інформатизації та комп’ютеризації управління. Розглянуто поняття «технологія управління», показано призначення технологій управління. Наведено групи дій, що складають технологію управління. Виділено дві групи технології управління: професійні технології та технології управління персоналом. Надано окремі характеристики технологій управління. Окреслено проблемні питання у галузі розроблення й використання технологій управління, які потребують вирішення.