Економічна глобалізація: аналіз основних протиріч та наслідків - Свічкарь, Віталій Анатолійович; Безрукова, Наталія Валеріївна (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Проаналізовано сутність процесу економічної глобалізації. Виділено джерела та фактори глобалізації. Розкрито вплив глобалізаційних процесів на економіку країн світу.