Вдосконалення планування інноваційно-інвестиційної діяльності на підприємствах України. - Марченко, Олександр Вікторович; Голобородько, Олександр Петрович (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Висвітлено проблеми вдосконалення планування інноваційно-інвестиційної діяльності на підприємствах України. Розглянуто основні шляхи вдосконалення за вказаним напрямом з метою активізації інноваційно-інвестиційного розвитку підприємств України. Здійснено опис стратегічного планування інноваційно-інвестиційного процесу на підприємстві. Проаналізовано структуру інноваційно-інвестиційного потенціалу підприємства. Систематизовано теоретичні й методологічні підходи до планування інвестиційного забезпечення інноваційного розвитку підприємств. Системно досліджено планування інновацій на підприємствах, запропоновано шляхи розвитку планування інноваційно-інвестиційної діяльності на підприємствах.