Маржинальний підхід до аналізу витрат виробництва машинобудівних підприємств - Миронова, Юлія Юріївна (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Розкрито сутність маржинального аналізу на підприємстві. Установлено чинники впливу на зміну прибутку від реалізації та рентабельність продукції на підприємствах машинобудування. Наведено методику маржинального підходу до аналізу виробничих витрат у машинобудуванні.