Залучення стейкхолдерів до реалізації програми зміцнення соціально-економічної безпеки регіону - Kozachenko, Hanna; Bondarevska, Olha (Економіка і регіон/ Economics and region, 2019)
У статті визначено сутність поняття «стейкхолдери програми зміцнення соціально-економічної безпеки регіону». Розкрито переваги та ризики від залучення стейкхолдерів для вирішення завдань програми зміцнення соціально-економічної безпеки регіону. Обгрунтовано, що реалізація зазначених ризиків матиме негативний вплив на виконання завдань програми зміцнення соціально-економічної безпеки регіону. Авторами наведені наслідки реалізації ризиків залучення стейкхолдерів для вирішення завдань програми зміцнення соціально-економічної безпеки регіону. Запропоновані шляхи подолання ризиків залучення стейкхолдерів для вирішення завдань програми зміцнення соціально-економічної безпеки регіону.