Зміна приватизаційної парадигми як фактор залучення прямих іноземних інвестицій - Бережна, Алла Юріївна (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Розглянуто стан залучення прямих іноземних інвестицій в національну економіку. Досліджено особливості процесу залучення іноземних інвестицій з огляду на мотивацію інвестора та країни-реципієнта. Доведено доцільність зміни приватизаційної парадигми для активізації інвестиційних процесів в Україні