Управління кредитуван- ням в агропромисловому комплексі України в сучасних умовах господарювання. - Bolgar, Tetyana; Kostirya, Yaroslav (Економіка і регіон/ Economics and region, 2016)
У статті проаналізовано стан кредитування підприємств агропромислового комплексу України за 2012-2015 рр. Визначено основні проблеми кредитування та обґрунтовано пропозиції щодо удосконалення кредитного забезпечення сільськогосподарських товаровиробників