Організаційне забезпечення реалізації механізму контролінгу інвестиційної діяльності на підприємстві. - Козловський, Адріан Тарасович (Економіка і регіон/ Economics and region, 2016)
Розглянуто базові принципи організації інвестиційного контролінгу на підприємствах. У процесі побудови функції інвестиційного контролінгу підкреслено важливість таких параметрів, як активність інвестиційної діяльності, галузева належність підприємства, а також роль, яку відводить керівництво підприємства інвестиційному контролінгу в загальній організаційній структурі підприємства. Дано практичні рекомендації стосовно формалізації ролі окремих департаментів у процесі реалізації інвестиційних проектів