МУЛЬТИАГЕНТНА СИСТЕМА ПОШУКУ НАУКОВИХ ПУБЛІКАЦІЙ В ІНТЕРНЕТІ - Волошко, С. В.; Дергай, Р. І. (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У статті пропонується нова система для пошуку публікацій у різних Інтернет-джерелах, в якій методики мультиагентної оптимізації пошуку використані для організації пошуку наукових публікацій.