МЕРЕЖА АБОНЕНТСЬКОГО ДОСТУПУ З ВИКОРИСТАННЯМ МЕТЕОРНОГО РАДІОЗВ’ЯЗКУ - Волошко, С. В.; Загорулько, В. М. (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У статті проводиться аналіз принципів і особливостей функціонування систем метеорного радіозв’язку.