АНАЛІЗ ПРОДУКТИВНОСТІ СУЧАСНИХ JAVASCRIPT-ФРЕЙМВОРКІВ - Лобода, Р. М.; Курчанов, В. М.; Черницька, І. О. (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
В даній статі було проаналізовано ситуацію фреймворків, написаних мовою JavaScript для розробки інтернет-ресурсів. Приділено увагу проблемі перенасичення IT-сфери додатками та фреймворками даного типу. Виділено 5 найактуальніших JavaScript-фреймворків. Проведено детальне тестування та аналіз результатів тестування продуктивності. На основі результатів зроблено висновок, що Aurelia найпродуктивніший фреймворк 2017 року.