МОДЕЛЮВАННЯ ТА ПРОГРАМНА РЕАЛІЗАЦІЯ 3D ВІЗУАЛІЗАЦІЇ (НА ПРИКЛАДІ РОЗРОБКИ ІНТЕР’ЄРУ) - Лєві, Л. І.; Ткачова, О. А. (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У статті розглянуті методи моделювання 3D-об’єктів . Мета роботи полягає в розробці математичних моделей реальних архітектурних об’єктів та моделюванні 3D-сцени. Методи розробки включають вивчення теорії моделювання за допомогою сплайнів та R-функцій, використання сучасного програмного середовища Аutodesk 3ds Max.