ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОГРАМНИХ СЕРЕДОВИЩ МОДЕЛЮВАННЯ СИСТЕМ МАСОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ - Гайтан, Олена Миколаївна (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У статті проведено порівняльний аналіз функціональних можливостей сучасних програмних середовищ для моделювання систем масового обслуговування, розглянуті їхні переваги та недоліки, а також надані рекомендації з їх вибору.