Про деякі властивості поліпереставної множини - Недобачій, Станіслав Іванович; Булана, Юлія Олегівна (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
Анотація. Уточнено деякі визначення та твердження стосовно поняття суми мультимножин, підмультимножини, поліпереставної множини та її властивостей.