АНАЛІЗ ЗАСОБІВ ДЛЯ РОЗРОБКИ НАСИЧЕНОГО ІНТЕРНЕТ-ДОДАТКУ НАВЧАЛЬНОЇ ГРУПИ СТУНДЕНТІВ ВНЗ - Портянченко, Артем (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У статті розглянуті різні засоби для розробки web-додатку