СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ МОНІТОРИНГУ МЕРЕЖІ. СИСТЕМИ ТА ЗАСОБИ УПРАВЛІННЯ МЕРЕЖЕЮ - Чернецький, Сергій Валерійович (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
В статті проведений аналіз сучасних технологій моніторингу мережі, систем та засобів управління мережею. Ключові слова: моніторинг мережі, управління мережею.