АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ НАУКОВОЮ І НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ КАФЕДРИ - Дмитренко, Тетяна Анатоліївна; Середа, Роман; Деркач, Тетяна Миколаївна (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
Розглядаються сучасні тенденції використання автоматизованої системи для спрощення процесу обробки інформації та складання звітності, а також для залучення уваги до наукової діяльності.