ОПТИМІЗАЦІЯ САЙТУ КАФЕДРИ - Гроза, Петро Миколайович (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
У статті розглянуті деякі аспекти та проблеми доступу до інформації, які можна висвітлити на прикладі роботи сайту кафедри.