АНАЛІЗ МЕТОДІВ ОЦІНКИ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАДІЙНОСТІ WEB-СЕРВІСІВ - Сокол, Галина Вікторівна; Писанка, Роман (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
В статті зроблено аналіз стану існуючих методів оцінки якості Web-сервісів. Обґрунтовано критерій надійності функціонування Web-сервісів, причини їх відмов та математичний апарат оцінювання функції готовності. Ключові слова: Web-сервіс, моделі та методи оцінювання якості, надійність, функція готовності.