ОЦІНКИ НЕОБХІДНОЇ ПРОПУСКНОЇ ЗДАТНОСТІ ТРАКТІВ ПЕРЕДАВАННЯ МЕРЕЖ КОМУТАЦІЇ ПАКЕТІВ - Волошко, Сергій Володимирович (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
У статті обґрунтовується необхідність оцінки потрібної пропускної здатності трактів передавання мультисервісних мереж за критерієм допустимого значення затримки пакетів. Ключові слова: корпоративна мережа, пропускна здатність, IP-телефонія.