АНАЛІЗ МЕРЕЖЕВОГО ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПОБУДОВИ МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ-ПРОВАЙДЕРА - Волошко, Сергій Володимирович (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
У статті здійснена порівняльна характеристика пристроїв безпеки, маршрутизаторів і комутаторів від виробників Cisco, Huawei, Juniper, HP, D-Link для прийняття рішення про доцільність вибору того чи іншого для побудови мережі інтернет-провайдера. Ключові слова: провайдер, маршрутизатор, коммутатор, Сisco.