ПЕРЕДОБЧИСЛЕННЯ МІЖЗ’ЄДНАНЬ ДЛЯ ПРОГРАМОВАНИХ ЛОГІЧНИХ ІНТЕГРАЛЬНИХ СХЕМ - Гриценко, Денис (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
В даній статті проведений огляд деяких проблем, пов'язаних з оцінкою лінійного обчислення для проектування ПЛІС. Вказані характерні відмінності між тим, які міжз’єднання використовуються в ПЛІС і вентильних матрицях. Ключові слова: програмована логічна інтегральна схема, архітектура, передобчислення міжз’єднань.