WI-FI МОДУЛЬ ДЛЯ ОНЛАЙН ПРОСЛУХОВУВАННЯ РАДІОПРОГРАМ З ІНТЕРАКТИВНИМ БЕЗДРОТОВИМ УПРАВЛІННЯМ - Сокол, Галина Вікторівна; Смоляр, Віктор Григорович; Василевська, В А; Часовських, І С (Новітні інформаційні системи та технології, 2017)
У статті приведено опис мікроконтролерної системи для онлайн прослуховування радіопрограм на основі Wi-Fi модулю ESP 8266-12F. Проведено аналіз можливостей бездротового доступу та управління, вибір електронних компонентів для створення запропонованої системи. Надаються результати випробувань розробленого пристрою, запропоновані напрямки подальшого його вдосконалення. Ключові слова: мікроконтролер, Wi-Fi модуль, MP3 декодер.