Порівняння часової складності алгоритмів сортування вставками, злиттям, швидкого сортування - Генералов, Сергій Володимирович; Яковенко, Тамара Петрівна (Новітні інформаційні системи та технології, 2017)
У статті викладено результати роботи програми, створеної для порівняння часової складності алгоритмів сортування.