АНАЛІЗ ЗАХИЩЕНОСТІ ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ WINDOWS 10 - Сомов, Сергій Вікторович; Голуб, Галина Володимирівна; Гроза, Петро Миколайович; Корж, Юрій Миколайович (Новітні інформаційні системи та технології, 2017)
У статті проведено детальний аналіз елементів захищеності операційної системи Windows 10