МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ДЛЯ СЕРВІСУ КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ ТОВАРІВ І ПОСЛУГ ПІДПРИЄМСТВ АГРАРНОЇ СФЕРИ - Фурсова, Наталія Артемівна (Новітні інформаційні системи та технології, 2017)
Анотація. У статті представлено мобільний додаток для сервісу купівлі-продажу товарів і послуг підприємств аграрної сфери. Розкрито функції та принципи роботи основних компонентів сервісу. Визначено основні переваги та недоліки існуючих на ринку аналогів.