МОДЕЛІ ТА МЕТОДИ АНАЛІЗУ ПОВЕДІНКИ ВІДВІДУВАЧІВ ВЕБ-САЙТІВ - Хелемес, В А; Дегтярьова, Л М (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
В статті розглянуто поняття «веб-аналітика», а також розглянуто основні методи та інструменти ефективного ведення веб-статистики. Веб-аналітика дозволяє зібрати і проаналізувати дані про відвідувачів і на їх основі розробити систему дій і заходів щодо ефективного розвитку веб-ресурсу. Ключові слова: веб-аналітика, юзабіліті, бенчмаркінг, поведінкові фактори, конверсія.