ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО ПОРТАЛУ ДЛЯ СИСТЕМАТИЗАЦІЇ ТА ЗБЕРІГАННЯ ІНФОРМАЦІЇ - Хорошун, О В; Дегтярьова, Л М (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
В статті йдеться про фактори, що впливають на затребуваність інформаційних порталів на сьогоднішній день. Різновиди сучасних інтернет порталів. Основні етапи створення інформаційного порталу. Технології, які використовуються для створення та роботи з інформаційними порталами. Аналіз інформаційного порталу. Ключові слова: інформаційний портал, база даних, сервер, методики пошуку, проектування, керування даними, розробка порталу, програмування