ПРОГРАМНИЙ СЕРВІС ОБСЛУГОВУВАННЯ ЛАБОРАТОРІЇ ПО ЗАБОРУ АНАЛІЗІВ - Одарущенко, О Б; Коваль, А В (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
Виконано аналіз сучасних підходів до розробки сайтів та обрано технології для створення програмного сервісу лабораторії по забору медичних аналізів. Ключові слова: PHPStorm, база даних, рефакторинг, HTML, CSS, PHP, JavaScript, розробка, блок-схема