УНІВЕРСАЛЬНИЙ ВИМІРЮВАЛЬНИЙ ПРИСТРІЙ UMD8-204 - Гроза, П. М.; Опішнян, Т. А. (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
В статті проведено аналіз та короткий опис створеного проекту, що покликаний спростити та здешевити використання обчислювально-вимірювальних пристроїв у навчальній та ремонтно-проектувальній практиці. Розроблені лабораторні пристрої: генератор сигналів, частотомір та лабораторний блок живлення. Питання приділені перегляду та розширенню їх функціональності, водночас, зі зменшенням собівартості.