ДОСЛІДЖЕННЯ МЕТОДІВ КОДУВАННЯ ТА ДЕКОДУВАННЯ ЗГОРТКОВИХ КОДІВ З МАЛОЮ ЩІЛЬНІСТЮ ПЕРЕВІРОК НА ПАРНІСТЬ - Волошко, С. В.; Корнієнко, В. І. (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У статті проводиться аналіз та дослідження основних властивостей блокових та згорткових кодів з малою щільністю перевірок на парність.