МЕТОД ГРУПОВОГО УРАХУВАННЯ АРГУМЕНТІВ - Карпов, Сергій Сергійович (Новітні інформаційні системи та технології, 2014)
Розглянуто побудову методів групового урахування аргументів для статистичного прогнозування, аналізу даних та знаходження знань, моделювання систем, і оптимізації розпізнавання образів. Ключові слова: мгуа, прогнозування, чіткі і нечіткі алгоритми, моделювання систем, аналіз даних.