СИСТЕМА СТВОРЕННЯ ТА ПОШУКУ ЗАВДАНЬ ДЛЯ РІЗНИХ РОБІТ - Семенчук, Тарас Вячеславович (Новітні інформаційні системи та технології, 2014)
Однією з функцій керівника є постановка задач співробітникам і контроль їх виконання. Від виконання таких завдань залежить ефективність реалізації проектів, конкурентоспроможність, і, в кінцевому рахунку, прибуток компанії. Наявність у керівника зручного інструменту управління завданнями - запорука його особистої ефективності та узгодженої роботи всіх співробітників. Ключові слова. Програмне забезпечення, управління даними, веб-додаток, асоціативний пошук, контроль виконання.