АНАЛІЗ ЗАГРОЗ БЕЗПЕЦІ ІНФОРМАЦІЇ В КОМП’ЮТЕРНИХ МЕРЕЖАХ - Сомов, Сергій Вікторович (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
В даній статті зроблено аналіз загроз інформаційної безпеки в комп'ютерних мережах. Розглянута модель реалізації загроз інформаційній безпеці в комп'ютерних мережах.