МІСЦЕ І РОЛЬ TDMA В РАМКАХ КОНЦЕПЦІЇ NGOA - Слюсарь, Ігор Іванович; Слюсар, Вадим Іванович (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
В роботі запропоновані нові варіанти множинного доступу з часовим розподілом каналів з врахуванням вимог концепції оптичного доступу наступного покоління. В ході досліджень визначені основні особливості побудови перспективних волоконно-оптичних систем передачі. В якості бази розглядаються гібридні рішення на основі програмної конфігурації обладнання, що забезпечують мультистандартність і уніфікацію. З метою забезпечення розподіленої цифрової обробки та зниження обчислювального навантаження на приймальний тракт запропоноване введення процедури децимації сигналів.