АНАЛІЗ ІСНУЮЧИХ СЕРЕДОВИЩ КЕРУВАННЯ САЙТОМ - Волошко, Сергій Володимирович (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
У статті проведено аналіз найпопулярніших безкоштовних середовищ керування сайтами. Розглянуті їх переваги і недоліки. Ключові слова: керування сайтом, система управління контентом.