АНАЛІЗ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯМ САЙТУ - Сокол, Галина Вікторівна; Лещенко, Олександр Вікторович (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
У статті розглянуто найбільш поширені системи управління сайтом. Проведено порівняльний аналіз компонентів та можливостей систем управління сайтом, досліджено використання систем у відповідності до поставлених задач.