РОЗРОБКА ВЕБ-СЕРВІСУ ДЛЯ ПОЧАТКОВОГО АНАЛІЗУ НАДІЙНОСТІ ПРОГРАМНИХ ЗАСОБІВ ЗА ДОПОМОГОЮ МЕТОДУ ВИЗНАЧЕННЯ МОДЕЛЕЙ НАДІЙНОСТІ ПРОГРАМНИХ ЗАСОБІВ - Одарущенко, Олена Борисівна (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
Анотація відсутня