АНАЛІЗ АВТОМАТИЧНОГО КЕРУВАННЯ ПРОЦЕСУ РОЗВАНТАЖЕННЯ-ЗАВАНТАЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ АГРЕГАТІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ - Янко, А С; Бзот, Д В (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
В статті проведено аналіз перспективних мікроелектронних засобів автоматизації технологічних процесів розвантаження-завантаження агрегатів сільськогосподарського призначення, вибрана сучасна елементна база для системи, що проектується, розглядається структурна та принципова схеми мікропроцесорної системи програмного керування з використанням програмованого мікропроцесорного контролера. Ключові слова: агропромисловий комплекс, інтегральна мікросхема, мікропроцесор, пристрій керування, програмний логічний контролер.