ВИКОРИСТАННЯ МІКРОКОНТРОЛЕРІВ ДЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ ФУНКЦІЙ ПРИБОРІВ ТА СИСТЕМ - Супрун, В А; Дегтярьова, Л М (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
В даній статті висвітлено актуальність використання мікроконтролерів для вдосконалення функцій приборів та систем. Використання мікроконтролерів сприяло переходу від застарілих мікросхем до великих інтегральних схем, які використовуються для розробки різних обчислювальних приладів. Ключові слова: мікроконтролер, енергоспоживання, технологічне навколишнє середовище, мікропроцесор, сторожовий таймер, регістр, таймер