МІСЦЕ ТА РОЛЬ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБЛАДНАННЯ НАФТОВИХ І ГАЗОВИХ ПРОМИСЛІВ» В ІНЖЕНЕРНІЙ МЕХАНІЦІ - Бучинський, Мирослав; Шиндель, Віталій (НАФТОГАЗОВА ІНЖЕНЕРІЯ, 2017)
Висвітлено особливості спеціальності «Обладнання нафтових і газових промислів». Проаналізовано види машин, механізмів, та їх використання в галузі. Обґрунтовано вагоме місце спеціальності в галузевій інженерній механіці. Акцентовано увагу на важливості знань класичної механіки при підготовці фахівців.