КОРОТКА ІСТОРІЯ СТАНОВЛЕННЯ І РОЗВИТКУ КАФЕДРИ «ОБЛАДНАННЯ НАФТОВИХ І ГАЗОВИХ ПРОМИСЛІВ» ПОЛТАВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ЮРІЯ КОНДРАТЮКА - Закревський, Олександр Васильович; Бучинський, Мирослав Яремович; Білецький, Володимир Стефанович; Матвієнко, Андрій Михайлович; Орловський, Віталій Миколайович (НАФТОГАЗОВА ІНЖЕНЕРІЯ, 2017)
Висвітлено історію розвитку та становлення кафедри «Обладнання нафтових і газових промислів».